VÅRE TJENESTER

Utvikling

Du kan ikke ta feil med Drupal

Teamet i Norweb har mange års erfaring innen utvikling av webløsninger. Vi har i løpet av våre karrierer jobbet med mange forskjellige publiseringssystem, men har valgt å fokusere på Drupal. Drupal gjør oss i stand til å lage den beste løsningen til den beste prisen.

Les mer

Nettsted

Moderne nettløsninger

Vi tør faktisk påstå at vår publiseringsløsning er en av de mest intelligente som finnes på markedet i dag. Vårt fokus er å gjøre din hverdag som webredaktør så enkel og effektiv som overhodet mulig. Vi tilrettelegger og optimaliserer hver enkelt løsning slik at siden blir lett å finne, lett å bruke og lett å oppdatere. 

Les mer

www.iwmac.no

Emweb

Planleggings- og utviklingsverktøy

Emweb er et verktøy utviklet for utdanningsinstitusjoner innen universitets- og høgskolesektoren. Emweb gir deg full kontroll og oversikt over utvikling av emnebeskrivelser, studieplaner, undervisningsaktiviteter og ressursallokering.

Les mer

Mobile enheter

Mobile nettsted

Innen 2015 vil de fleste benytte en mobiltelefon eller annen håndholdt enhet for å surfe på internett, lese nettaviser, bruke nettbank osv.

Norweb tilrettelegger dine nettsider for mobilen, og gjør dem tilgjengelig for visning på smarttelefoner. Publiseringsløsningen Drupal er utvidbar i alle retninger, også for mobile brukere.

Les mer

Design

Design lønner seg!

Investering i design lønner seg for norske bedrifter.

Les mer