Du kan ikke ta feil med Drupal

Teamet i Norweb har mange års erfaring innen utvikling av webløsninger. Vi har i løpet av våre karrierer jobbet med mange forskjellige publiseringssystem, men har valgt å fokusere på Drupal. Drupal gjør oss i stand til å lage den beste løsningen til den beste prisen.

Vi er ikke alene om denne overbevisningen. Drupal brukes av 71 av de topp 100 universitetene i verden1), det hvite hus, the economist og en rekke andre store nettsted over hele verden.

Drupal er ikke bare en publiseringsløsning, men også et rammeverk for utvikling av så vel enkle som avanserte verktøy.

Et eksempel på et slikt verktøy vi har utviklet er Emweb.

Emweb er et studieadministrativt støttesystem for utdanningssektoren som kvalitetssikrer prosessene i studieadministrasjonen, lar deg planlegge gjennomføring av undervisning, samt planlegging og fordeling av ressurser. Emweb har per i dag over 650 brukere over hele landet.

Drupal kan benytte tusenvis av utvidelser som er gratis. Det er en stor styrke å kunne laste ned, slå på og konfigurere avansert funksjonalitet med få tastetrykk. Derfor priser vi ikke løsningen etter hvilken funksjonalitet vi leverer.

Dette gjør oss svært konkurransedyktig på pris.

Vår erfaring med webbaserte verktøy som Emweb gjør at vi også kan skreddersy en løsning etter dine behov hvis de ferdige utvidelsene ikke strekker til.

Drupal er et av de største open source-prosjektene i verden. Som samvittighetsfulle utviklere ønsker vi også å gi tilbake til prosjektet. Vi har publisert moduler som er kvalitetssikret og akseptert av drupal.org og som i dag brukes på hundrevis av nettsteder verden rundt.

Drupal legger føringer på hvordan man gjør god utvikling. Dette er et krav for å få lov til å publisere utvidelser på drupal.org og et tankesett vi benytter for våre kunder.

Dette sikrer god kvalitet på utviklingen.

Drupal er sikkert, solid, voksende og i front i den teknologiske utviklingen.

Du kan ikke ta feil med Drupal, ta kontakt for å høre hva vi kan gjøre for deg.

 

---
1 Basert på U.S. News & World Reports World’s Best Universities